HJEM

ODIN

TROIKA

VALPER

 

      

 

 

KONTAKT OSS

GALLERI

GJESTEBOK

LINKER

 

Troika er en lydig hund, hennes spesialitet er "dekk" og "bli". I disse kommandoene kan hun bli liggende i lengre perioder, gjerne 20-30 minutter.

Troika tar stand på fugl, er meget rolig og trenger dermed å jobbes litt med. Under rett veiledning er alt helt topp. Hennes søk er dessverre noe kort, men det er noe vi jobber med.

Som apportør er Troika utmerket, dessverre har vi ikke fått deltatt på noen apportprøver enda. Hun søker, apporter og avleverer. 

Troika svømmer godt, hun venter på ordre for å apportere, sitter bare å skjelver av glede. Sitter under skudd, apporterer på ordre og avleverer mens hun venter på ny ordre.

Troika har et meget fint eksteriør. Far, farmor og farfar er alle utstillingschampioner fra kennelen Gunalt.

Når det gjelder barn har Troika en utrolig fin måte å gi beskjed på at nok er nok. Hun slikker dem intenst i ansiktet til de går bort eller skyver dem forsiktig bort med labben.

Troika er ikke blitt jobbet så mye med på blodspor, men har vist stor interesse på de få sporene hun har gått. Dette er noe som skal jobbes videre med.

Troika er som Odin i meget god fysisk form, hun løper fritt i ulendt terreng ca en time hver dag. Det kan være opptil 8 hunder som løper samtidig og det oppstår ingen problemer.

Troika tok karaktertest i 2005 og bestod. Da Norsk Kennel Klubb registrerte henne inn fra England klarte de å "bomme" på to tall i microchip nummeret hennes og dermed stod feil nr på stamtavla. På grunn av dette ble det ikke skrevet fylt ut noen kritikk på henne, men dommerene har bekreftet har hun bestod. Vi har fått det siden dokumentert fra NKK


 

 

Weitana © 2005 • Privacy Policy • Terms Of Use

Regnr: KCSBAC01330505

Født: 30. mars 2002
Høyde: 64 cm
Vekt: 29 kg

HD/AA: Fri på begge


Utstillingsresultater:
 *  CK
 *  BIR

Bestått karaktertest 2005

CHANDJENELER SKY CAPELLA "TROIKA"