HJEM

ODIN

TROIKA

VALPER

 

          

KONTAKT OSS

GALLERI

GJESTEBOK

LINKER

 

Odin er muligens Norges største Weimaraner med en høyde på 70 cm på skuldrene og en vekt på 44 kg.
Han oppfyller Norsk Weimaranerklubb sine kriterier til avlshund, men da vi ikke er medlem av klubben blir han ikke godkjent.

Odin er en flott hannhund med mange gode utstillingsresultater; har har oppnådd både BIR, BIM, resCACIB og flere CK i åpen klasse

Han bestod karaktertest i 2005 med glans. Ble mye omtalt av dommere da de var meget overrasket  (positivt) over hans oppførsel.

Han tar fin stand på blant annet rapphøns, ryper og duer 

Odin er en lydig hund, oppsøker ikke trøbbel med andre hunder. Han er meget tolerant mot andre hunder, men setter dem på plass når han får nok. Forsvarer sine egne dersom han føler det er behov for det.

Odin er meget flink til både blodspor og ferskspor. Vi jobber mot å få ham godkjent som ettersøkshund men pga egen familieforøkelse ble det lagt litt på hyllen foreløpig. 

Som apportør er han kjempeflink; det spiller ingen rolle om det er måker, kråker eller skank. Han avleverer med stor stolthet.

Odin er en meget klok hund som forstår utrolig mye. Han kan snakkes til, og trenger ikke kommanderes. Som regel er han i forkant på ting da han forstår hva som skjer.

Odin er ekstremt glad i å svømme, han elsker å svømme på jakt etter ender og kan fint svømme en halv time uten å komme opp. Han løper fritt hver dag i ulendt terreng sammen med andre hunder og er i meget god fysisk form.

Odin elsker barn fra 2 år og oppover. Da er de såpass store at han kan leke med dem. Å ha drakamp er det kjekkeste, og det er helt fantastisk å se på hvordan han lar ungene vinne av og til for at de ikke skal bli lei. Odin gjør ingenting for å oppnå kontakt med barn under 2 år, men gir dem kyss på kommando. Det vil si et vennlig slikk på munnen. Han respekterer små barn under 2 år mye, han vet de er små og er redd for å "skade" dem. Vi har selv en sønn på rett over 1 år og Odin har fått Tobias til å gråte noen ganger da han har truffet ham i ansiktet med en logrende hale. Ellers så begynner de nå å bli gode kamerater. Odin begynner å oppfordre til lek, og det hender ofte at Odin ligger utenfor Tobias sitt soverom om kveldene.

Odin er meget flink til snørekjøring, og tar skikkelig avgårde når han får lov til det. Han har båret kløv og dratt pulk og er rett og slett en hund som elsker å jobbe.


 

 

Weitana © 2005 • Privacy Policy • Terms Of Use

Regnr: 05130/01

Født: 21. februar 2001

Høyde: 70 cm
Vekt: 44 kg

HD/AA: Fri på begge


Utstillingsresultater:
 *  CK
 *  ResCACIB
 *  BIR

Bestått karaktertest 2005

ODIN DEN ANDRE AV BJØNNSTEG